STTF på Folkhögskoleforum

adminNyheterLeave a Comment

Många av våra medlemmar har gått tolkutbildningen på någon av de folkhögskoleförlagda tolkutbildningar som finns – eller har funnits – i Sverige. Som yrkeskår har vi en stark förankring i folkhögskolevärlden och därför ville vi vara en del av Folkhögskoleforum som anordnas årligen av Sveriges folkhögskolor. Detta år är självklart lite annorlunda, och i stället för en fysisk konferensdag finns det möjlighet att titta på färdiginspelade föreläsningar under vecka 44.

I stället för fysiska montrar där föreningar och skolor informerar om sina verksamheter har Sveriges folkhögskolor ordnat en digital utställning, och i den har STTF en plats. Håll tummarna för att fler lockas till föreningen – och yrket så klart! Klicka på bilden för att komma till vår ”monter”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.