Konferensvolym 2015

adminNyheterLeave a Comment

Under år 2015 har STTF fokuserat på omvärldsbevakning och fortbildning. Konferens- och årsmöteshelgen i Härnösand var den första delen i föreningens satsning på fortbildning i såväl egen regi som i form av stöd till lokala föreläsningar och studiecirklar runtom i landet.

STTF:s årsmöteshelger är ett av få tillfällen då vi teckenspråkstolkar träffas för att fortbilda oss. För att fler än bara de närvarande ska kunna ta del av föreläsningarna som gav under helgen har vi i styrelsen bett föreläsarna formulera sina tankar i text. Dessa texter har vi samlat i STTF:s första konferensvolym!

Volymen skickas ut gratis till alla deltagare på årsmötet. Övriga medlemmar eller andra intresserade har möjlighet att beställa boken till en kostnad av 60:- + frakt.

 

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla föreläsare som närvarade under helgen och ett riktigt stort jättetack till er som tog er tid att skriva de texter som konferensvolymen innehåller.

Information om hur du beställer Konferensvolym 2015 hittar du här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *