Vinn resebidrag till Efsli 2015! Var med och tävla!

adminNyheterLeave a Comment

STTF har beviljats resebidrag från Tysta skolan för att delta på Efsli AGM & Conference 2015 i Warszawa. Vi sökte i första hand bidrag för oss styrelseledamöter utan att veta hur många av oss som skulle kunna åka, och nu när alla planerat sin höst visar det sig att vi har några resebidrag över. Hur bättre använda dessa än att erbjuda dem till föreningens medlemmar!

Nu har alltså du som medlem möjlighet att ta del av resebidraget! Genom att skicka in en glad bild på dig själv i din mest o-tolkiga outfit (tänk färger, mönster, form!), bifoga en kort text om varför du är medlem i STTF, samt en motivering om varför just Du ska vara med och representera föreningen kan du vara med och tävla om ett resebidrag på 2000:- per person.

 

Ditt bidrag mailar du till kontakt@sttf.org samt publicerar på Facebook och/eller Instagram med hashtag #JagÄrSTTF (om du inte är aktiv på sociala medier går det självklart bra utan att dela!)

Sista dag att skicka in ditt bidrag är den 25 juli. Vinnarna presenteras via e-post och på hemsidan.

Kom igen nu Tolk-Sverige! Visst ses vi på Efsli?!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.